Hyttene våre

 

 

sittegrupe 2017Namsskogan fjellstyre har 16 hytter i størrelse 10 - 80 kvadratmeter, som alle gir et utmerket utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser i statsallmenningene i Namsskogan.

De fleste hyttene ligger i skoglandskap, som regel i tilknytning til vatn og vassdrag. Noen ligger også i høgfjellet, der man kommer ekstra tett innpå de naturgitte forutsetningene.

Alle hyttene har i en årrekke vært utgangspunktet for jegere, fiskere og friluftsfolk. To av våre hytter ligger i sør-vest delen av Børgefjell nasjonalpark - Namskrokhytta og Skogstua.


I 2015 ble nye "Mellingenhytta" klar for utleie. Her er det vei til trappa samt innlagt 220V strøm. Se noen bilder ved å klikke her.

 

Namsskogan, som ligger lengst nord Trøndelag, byr på variert og innholdsrik natur, fra skoglandskap til høgfjell. Mange av hyttene ligger ved vatn/elv og robåt følger med ved leie av disse.

Se mer informasjon under hver enkelt hytte.

Ønsker du transport av utstyr og bagasje i forbindelse med hytteleie vinters tid, finner du en oversikt over leiekjørere her. Fjellstyrets priser for snøscootertransport finner du her. Du får også tillatelse til å kjøre egen snøscooter inn til de fleste hyttene ved å innhente kjøretillatelse hos Namsskogan kommune: Tlf kommunen 74 33 32 00.

Alle hyttene kan bestilles på www.inatur.no. Ønsker du manuell bestilling er det bare å ta kontakt på e-post eller telefon. Se forøvrig vår hyttebrosjyre (2015-16) her .

 

Generell info om hyttene

  • Hyttene er utstyrt med madrasser, bestikk, kopper, kasseroller m.v. tilpasset antall sengeplasser - samt litt ekstra. Det er godt med tørr ved i uthusene. Sengeklær, klosettpapir og fyrstikker må medbringes av leietaker.

  • Ved leie av samme hytte/båt sammenhengende i 7 døgn eller mer innrømmes 10% rabatt, samt 25% rabatt ved leie 14 dager eller mer. Da Inaturs system pr. idag ikke gir mulighet for fratrekk av rabatt som beskrevet, må kvittering sammen med kontonummer sendes til fjellstyret for refusjon av rabatten. Vi jobber for bedre løsning.

På en del skogsbilveier er det innført veiavgift som kan ordnes med mobiltelefon og SMS på stedet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tiur.jpg
Stordalshytta_april2016.jpg
Kontakt:
 
Namskogan Fjellstyre
Turistveien 2
7890 Namsskogan 
TLF: 415 58 176
- Epost
Sissel Grongstad 415 58 176
Reidar Smalås 900 82 818
 

Vi har 6 gjester og ingen medlemmer på besøk.