Våre hytter

Fjellstyret tilbyr overnatting i 16 hytter i Namsskogan. Enkelte har bilvei helt fram, andre ligger for seg selv. Noen ligger i skogen, andre i høgfjellet.
Felles for alle er at de gir et ypperlig utgangspunkt for jakt og fiske, friluftsliv og hygge. Båt følger med ved alle hyttene som ligger i tilknytning til fiskevatn.

For bestilling og mer informasjon, klikk på den aktuelle hytten. GOD TUR!

OM HYTTENE

Namsskogan fjellstyre har 16 hytter som alle gir et utmerket utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser i statsallmenningene i Namsskogan.

De fleste hyttene ligger i skoglandskap, som regel i tilknytning til vatn og vassdrag. Noen ligger også i høgfjellet, der man kommer ekstra tett innpå de naturgitte forutsetningene.

Alle hyttene har i en årrekke vært utgangspunktet for jegere, fiskere og friluftsfolk. To av våre hytter ligger i sør-vest delen av Børgefjell nasjonalpark - Namskrokhytta og Skogstua.

Mellingenhytta og Westinhytta har bilvei til trappa, i Mellingenhytta er det også innlagt 220V strøm. 

For bestilling og mer informasjon, klikk på den aktuelle hytten eller gå til våre hytteside på INatur.no.

Ønsker du transport av utstyr og bagasje i forbindelse med hytteleie vinters tid, finner du en oversikt over leiekjørere her. Fjellstyrets priser for snøscootertransport finner du her.

Ønsker du manuell bestilling er det bare å ta kontakt på e-post namsskogan@fjellstyrene.no eller telefon 41558176.